מתכון זריז לקארי ירוק

מצרכים 

  • ג'ינגר טרי קלוף באורך אצבע – לגרד את הקליפה עם כף
  • חצי ראש שום קלוף
  • צרור כוסברה טרייה
  • חצי פלפל חריף (לאוהבי החריף, אפשר יותר)
  • פחית חלב קוקוס
  • חזה עוף/טופו חתוך לקוביות
  • מעט שמן
  • מלח, פלפל שחור גרוס
  • נודלס (אפשר אורז על כל סוגיו)

אופן ההכנה

קוצצים היטב במגי'ימיקס את הכוסברה, השום והג'ינג'ר.

במחבת צורבים היטב קוביות עוף/טופו עם מעט שמן ומלח ןמעבירים לצלחת.

שופכים את חלב הקוקוס והתערובת הקצוצה לאותה מחבת ומצמצמים על אש בינונית-גבוהה כחמש דקות. מוסיפים את העוף/טופו ומנמיכים את האש. מוסיפים פלפל גרוס ומלח לפי הטעם ומבשלים עוד כחמש דקות.

מכינים נודלס לפי ההוראות על האריזה.

מעבירים את הנודלס למחבת.

 

השארת תגובה